Vint mesos amb “L’àguila negra”

A la biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt hi havia una vintena de persones que feien preguntes. Va ser el 14 de desembre. Amb aquesta trobada amb els membres d’un club de lectura queda tancada, si més no de moment, una ronda que s’ha allargat vint mesos.

Vint mesos amb els lectors de “L’àguila negra” que han assistit a presentacions, clubs de lectura i firmes d’exemplars a unes quantes poblacions catalanes. El mapa reflecteix aquesta “gira”. Moltes gràcies a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>