La gran nevada (1998)

La gran nevada

Empúries, 1998

COMPRA PER INTERNET

CONTRACOBERTA

És una novel·la intensa i obsessiva que posa a priemr terme les emocions: en només sis mesos, del solstici d’estiu al d’hivern, un home sol s’adona que la seva vida estable ha caigut en un pou angoixós. Amb un control implacable del ritme, Joan Carreras estimba aquest protagonista al fons d’una situació extrema i desvela totes les peces d’una maquinària que ha fabricat amb un objectiu precís: despullar l’ànima, escorxar-la fins que aparegui l’instint, o el que en quedi. Carreras ha escrit una tragèdia sorprenent, un al·legat provocador a favor i en contra de l’atzar. El llibre s’adreça a lectors que estmen la vida.

CRÍTICA

“La novela no para de crecer. El tema de la crisis que acecha al hombre contemporáneo se mezcla con el melodrama y da como resultado una obra emotiva e intensa, de calidad, para el gran público.”

Julià Guillamon (La Vanguardia)

“Carreras obté un efecte de campana de vidre, una estratègia de laboratori que al capdavall no vol ni pot defugir l’evidència de la vida i els símbols de la vida. (…) Un autor que, després d’una etapa de provatures, queda situat a platea, a primera fila.”

Valentí Puig (El País)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>